FIC PDE

Festival Internacional de la canción de Punta del Este

FESTIVAL DE LA CANCIÓN INTERNACIONAL DE PUNTA DEL ESTE


Den internationella sångfestivalen i Punta del Este, Uruguay, är ett evenemang som är utformat för att främja nya och ej publicerade verk inom musik och introducerar nya artister och kompositörer i branschen.

Det är en plattform för spridning av människors kultur och talanger. Festivalen är som en utställning där gränserna försvinner och det är möjligt att ansluta sig till offentliga och privata institutioner för att lära sig, främja och sprida nationell och internationell musik.

Du ansöker genom att skicka in formuläret med alla filer som krävs.
OBS!! Ett inskickat formulär där det antingen saknas uppgifter eller dokument som erfordras kommer vi inte att ta med i urvalet.

Här kan du ladda ner alla dokument som du behöver för att kunna ansöka. Läs igenom de NOGGRANT innan du ansöker. De finns att ladda ner på Spanska och Engelska.


Här nedan kan du fylla i alla uppgifter och ansöka. Du bifogar samtliga filer (utom videon) som efterfrågas i dokumentet för registreringen.
OBS! Videon som du behöver skicka in gör du enklast med www.wetransfer.com till uruguay@moretti.se


Lista på det som måste skickas in:
➢ Registreringsformuläret i PDF, ifylld och underskrivet. Skanna in formuläret och skicka in.
➢ Bevis i PDF där det förklaras under ed att den valda låten är opublicerad/outgiven och att all information du har lämnat i registreringsformuläret är korrekt och att du tar det juridiska ansvar som kan härledas från tillhandahållande av falska uppgifter.
➢ En inskannad bild av den deltagande artistens nationella pass.
➢ 1 fotografi av textförfattaren i digitalt format (300 dpi) med vit bakgrund.
➢ 1 fotografi av kompositören i digitalt format (300 dpi) med vit bakgrund.
➢ Fotografier av artisten: 2 ansiktsbilder och 2 i helkropp, ämnade för reklamändamål i digitalt format (300 dpi), med vit bakgrund.
➢ Original inskannat certifikat utfärdat av (STIM) som visar registreringen av outgivna låten för det land som den ska representera.
➢ MP3 för den outgivna låten (röst och ljudspår).
➢ MP3 (singback/instrumentalt spår) för de 5 låtar som ska uppträdas med i andra evenemang under veckan.
➢ Arrangemang (noter) för den deltagande låten i PDF-format. De måste vara individuella för varje instrument samt en generell för dirigenten, För att registrera låten måste du ange instrumenten och körsång som låten innehåller.
➢ Sångtexten i PDF som ska framföras i Finalen.
➢ Videoklipp (via wetransfer.com) av den outgivna låten som deltar i festivalen, med deltagande artisten. Det här videoklippet måste ha samma varaktighet som den inskickade låten.
➢ Biografi av textförfattaren, kompositören och artisten.


Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 6 files.
Här kan du ladda upp dina låtar. Samtliga i format MP3 (320kbps) MAX 10 MB st. En (1) Låt för tävlingen & fem (5) singback/instrumental för andra framföranden. Se listan i registreringsformuläret
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 10 files.
Här kan du ladda upp alla dina dokument, registreringsformuläret och övriga intyg. Max filstorlek 10 MB per fil, endast Doc och PDF. Se listan i registreringsformuläret
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 8 files.
Här kan du bifoga dina högupplösta bilder (Max 10MB per bild). Se listan i registreringsformuläret för att säkra att du skickar rätt.
I och med att du skickar in formuläret så är du införstådd i reglerna och villkoren som Festivalen håller sig till.
=